• Gratis verzending vanaf €30

Of je je haar nu krult met een krultang, of van nature gezegend bent met golvend haar of schitterende krullen, deze hightech shampoo is precies wat je nodig hebt om je krullen te verzorgen, te verfraaien of in model te brengen.

 

  • Curl Contour is ontwikkeld voor golvend en krullend haar. De nieuwe formule (de olie microemulsie) is gebaseerd op een transversale technologie die het haar voedt zonder het te verzwaren. De formule bevat een perfect gebalanceerde dosis voeding en definitie om krullen in model te brengen.

Neutraliseert gele ondertonen. Benadruk de schoonheid van grijs haar met deze kleurverhelderende zilver shampoo. Het met aminozuren verrijkte Gloss Protect System gaat ongewenste koperkleurige tonen tegen. Zilvergrijs haar was nog nooit zo mooi!

De L’Oréal Serie Expert Vitamino Color Shampoo is een speciaal ontwikkelde shampoo voor het gekleurde haar. De shampoo zorgt ervoor dat de kleur gefixeerd wordt, geeft glans en kleurechtheid aan het haar. Door gebruik van de shampoo wordt de kleur vastgezet in het haar en gaat vervaging van de kleur tegen. De haarvezel wordt versterkt en het haar wordt beschermd tegen de negatieve invloeden van buitenaf, denk hierbij aan uv-straling.

De L'Oréal Serie Expert Blondifier Shampoo Cool is een shampoo speciaal ontwikkeld voor blond haar. De shampoo beschikt over toegevoegde violet pigmenten. Het haar wordt mild gereinigt en verwijdert tegelijkertijd de gele tinten in het haar. De gele ondertoon wordt geneutraliseerd door de violet pigmenten. 

De L'Oréal Serie Expert Blondifier Shampoo Gloss frist het haar op en is speciaal ontwikkeld voor blond haar. De shampoo bevat açaí bes polyfenolen die het haar voeden en de beschadigde lengten en punten van het haar gladder maken. Het haar wordt gereinigt op een milde wijze en de multidimensionale glans van het blonde haar wordt benadrukt. 

Siliconenvrije shampoo voor voeding van droog haar. Een unieke formule verrijkt met glycerol en kokosolie in een lichte textuur. Verfrist en gevoed, is het haar direct zachter, soepeler en glanzender tot aan de punten.

Gebruiksaanwijzing: Breng gelijkmatig aan op nat haar. Opschuimen. Uitspoelen. Bij contact met de ogen, deze onmiddellijk spoelen.