Gratis verzending vanaf €30

L’Oréal Professionnel Tecni.ART Density Material 100ml is een verstevigende wax-pasta, met textuur en hold.

 

LOOK
Flexibele textuur & gedefinieerde korte coupes. 

 

GEBRUIK
Een kleine hoeveelheid van het product tussen de handen wrijven en egaal op droog of gewassen en handdoekdroog haar aanbrengen.

Super Dust

€ 16,35

Super Dust

€ 16,35

 

Volume & textuurpoeder

HAARTYPE

  • Alle haartypes

RESULTATEN

  • Volume & textuur 
  • Grip
  • Sterk verstevigend effect
  • Matte finish

Volume en structuur haarpoeder voor volumineus haar. Hoe geef je je haar volume? Schud de bus vóór gebruik en sprenkel wat poeder in de palm van je hand. Breng het aan op droog haar over de hele lengte tot aan de punten om het haar volume te geven. Voor meer volume, direct bij de aanzet aanbrengen, schudt de bus 1 cm van de hoofdhuid. Zeer geschikt om opgestoken haar volume te geven en touperen gemakkelijker te maken.

 

Fix Max Gel

€ 16,35

Fix Max Gel

€ 16,35

Extra sterk fixerende haargel. Aanbrengen met de handen voor een totale fixatie, of met de vingers voor individuele haarstrengen.

Fix Design

€ 16,35

Fix Design

€ 16,35

Sterk fixerende spray die uitstekend houdt zonder zichtbaar residu, en een natuurlijke glans geeft. De UV-filter beschermt het haar tegen de zon, terwijl je lange of je korte kapsel op zijn plaats wordt gehouden. Spuit op 15 cm afstand van het haar, of meer voor een droger resultaat.

Pli

€ 18,10

Pli

€ 18,10

Thermo-modelleerspray. Voor vormgeheugen, grip en fixatie. Instant lifteffect voor volumekapsels, veerkrachtige krullen en golvend haar. Hoe geeft je je haar volume? Spuit het rijkelijk op handdoekdroog haar en lift het haar bij de aanzet als je föhnt of gebruik rollers voor meer lifteffect en om het haar volume te geven. Gebruik een krultang voor nog creatievere kapsels.

Uitverkocht

Morning After Dust

€ 18,10
Uitverkocht
Uitverkocht

Morning After Dust

€ 18,10

 

Onzichtbare droogshampoo

RESULTATEN

  • Ultra-absorberend
  • Geen residu
  • 96 uur geparfumeerd
  • Volume & grip

L'Oréal Professionnel Tecni.ART Morning After Dust is een onzichtbare olie-absorberende droogshampoo, 24 uur lang een frisse geur. 

GEBRUIK
Schudden voor gebruik. Breng aan op de aanzet. Masseer het product in met de vingertoppen en borstel het door. Voor meer volume, breng een ruime hoeveelheid aan op de kruin en kam naar achter.