• Gratis verzending vanaf €30

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Verrijkt met GOUDEN QUINOA + PROTEÏNE herstelt ons bestverkochte Herstellende Masker beschadigd haar onmidellijk. De boterachtige professionele formule maakt het haar onmiddellijk 7x glanzender en zachter* voor een gecontroleerde look.

 

Het L’Oréal Serie Expert Vitamino Color Masker is speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar. Het masker fixeert en herstelt de kleur van het haar en biedt intense bescherming aan het haar, zonder het te verzwaren. Door gebruik te maken van het masker wordt de kleur vastgezet in het haar en gaat het kleurvervagingen tegen. De haarvezel wordt versterkt en het haar wordt optimaal verzorgt.

De L’Oréal Serie Expert Vitamino Color Corrector Blondes is speciaal ontwikkeld voor blondines. De formule is verrijkt met zorgzame bestandsdelen en exclusieve corrigerende pigmenten voor gekleurd haar die de warme ondergrond neutraliseren.                    

Gebruiksaanwijzing

Was als eerste het haar met de L’Oréal Serie Expert Vitamino Color Shampoo. Na het uitspoelen van de shampoo breng je de Color Cream Blonde aan op het haar. Laat dit een aantal minuten intrekken en spoel vervolgens zorgvuldig uit.                             

Siliconenvrij voedend masker voor voeding van droog haar. Een unieke formule, verrijkt met glycerol. Gevoed, voelt het haar zachter en soepeler aan en is eenvoudig doorkambaar.

Gebruiksaanwijzing: Breng gelijkmatig aan op handdoek droog haar. Laat 3-5 minuten inwerken. Uitspoelen. Bij contact met de ogen, deze onmiddellijk uitspoelen.

In dit schatigge tasje zit een mini Vitamini Color shampoo, masker en de Mythic Oil universele leave in créme 

In dit schatigge tasje zit een mini shampoo, masker en leave in créme van Mythic Oil

In dit schatiige tasje zit een mini Absolut repair shampoo en masker en een mini Mythic Oil universele créme

De Original Oil van Mythic Oil is geïnspireerd op oosterse tradities en voedt de haarvezel onmiddellijk en intensief voor een stralende glans en makkelijk handelbaar haar. Dankzij de arganolie is ieder haartype of de nieuwste haartrend gemakkelijk te verfraaien met slechts een paar druppels van deze luxueuze haarolie. Aanbrengen op droog haar, of vóor het föhnen. Bijwerken is gemakkelijk en een directe rehydratatie van iedere haarstijl is mogelijk in een paar seconden tijd.